Saturday 23rd & Sunday 24th November 2024
Non-stop from 11am to 10pm on Saturday & from 11am to 8pm on Sunday
Two days of gourmet delights await you...
WITHOUT RESERVATION
Starters
Royale and Grilled French Duck Foie Gras / Pumpkin Espuma / Caramelized Squash Seeds
or
Pressé de la Mer in Perfumed Jelly / Gourmet Celery / Lamb's Lettuce / Grany Smith Gelatine
or
Plate of Parma Salumi cold cuts
Dishes
Faux Filet "Herdshire" à la Plancha / Champignons du Temps / Beau Jus réduit / Frites
or
La Bouchée à la Reine de Cuisine Classique / Spätzele Maison
or
Médaillon rôti de Lotte Bretonne / Galette de Risotto aux Agrumes Confits / Emulsion d'une Crème de Carapaces parfumée Citronnelle-Gingembre
Oyster bar
Winterwine & cocktailbar
Also visit Pâtisserie Daniel Rebert

